Varumärkesworkshop på Drivhuset den 17 juni.

Publicerat den 26 maj 2014

Den 17 juni kl 7.30 håller jag en workshop tillsammans med Drivhuset på temat personligt varumärke och sociala medier. Deltagarna kommer använda Brand Pics Personlighetstest av varumärken för att mejsla ut sin varumärkespersonlighet. _DSC0069

 

Du är redan sönder-googlad när du kommer!

 Med dagens sociala medielandskap stämmer det inte längre. För du är redan söndergooglad när du kommer! Det betyder att den du möter redan har skaffat sig det första intrycket av dig. Då är det viktigt att du är klar över vilket intryck du vill ge och hur du ska förmedla det till omvärlden.

Med hjälp av Brand Pics Personlighetstest av varumärken kommer du kunna mejsla ut din egen varumärkespersonlighet, så att du bli tydlig med vem du är, vad du kan och vad du vill.

För det är så att:

90% av besluten om dig tas när du inte finns i rummet!  Men ditt varumärke finns alltid där.

Alla vi har ett varumärke! Så det handlar inte om att forma eller inte forma sitt varumärke. Det handlar om att forma det varumärke som just du har och som gör dig framgångsrik.

Företagen söker rätt person och rätt erfarenhet och i den ordningen. Det betyder att de talanger och kompetenser som du inte beskriver på ett bra och trovärdigt sätt, inte finns.

Under vår varumärkesworkshop kommer du arbeta med din varumärkespersonlighet med hjälp av Brand Pics Personlighetstest av varumärken.

Du kommer få svar på:
1. Vilket varumärke du har
2. Hur du blir tydligare, vad säger du om dig själv?
3. Hur ska du agera för att bli mer synlig

Det här är ingen vanlig föreläsning. Du kommer att arbeta konkret med ditt eget varumärke.
Jag ställer frågor och kommer med input. Du och de andra deltagarna delar med sig av sina erfarenheter. Det hela blir en kombination av en think-thank och en workshop.

BRAND PICS PERSONLIGHETSTEST AV VARUMÄRKEN
 Består av 50 bildkort i 5 olika färger och en handbok med 7 övningar som hjälper dig att mejsla fram ditt eller företagets varumärkespersonlighet på noll tid.

Kommentarer