Om VarumärkesTango

Fem steg till ett starkt internt varumärke

Köp nuHar BrandPics Test fått dig intresserad av att utveckla varumärket genom att stärka det internt, ska du läsa boken ”VarumärkesTango”. Den innehåller konkreta fylla-i-övningar som hjälper dig att gå från teori till praktisk nytta. Upplägget engagerar och bidrar till att skapa bred delaktighet och samsyn i arbetet med varumärket.

VarumärkesTango tar dig fem steg till ett starkt internt varumärke, som är förutsättningen för ett starkt externt varumärke. “Tangometoden” innebär att det är ledningsgruppen som för i dansen. Men upplägget engagerar och kan användas för att skapa en bredare delaktighet och samsyn i arbetet med ert eget interna varumärke.

Titeln varumärkesTango, utgår från “It takes two to tango” och övertygelsen att framgångsrika varumärken utvecklas i samspel mellan ledning och personal, mellan medarbetare och kunder. I den ordningen.

Läs mer här, inledning och innehållsförteckning (öppnas som PDF).

Varumärkestango steg för steg:

Metoderna i den här boken har testats i verkligheten. Jag har tillsammans med mina kunder – företag, organisationer, förvaltningar och skolor – prövat, förädlat och testat. Och det har fungerat, så vi vet att VarumärkesTango fungerar i praktiken.