Ny hemsida – där du kan testa företagets varumärkespersonlighet.

Publicerat den 8 december 2015

iphone1Varumärkesspelet Brand Pics Test har fått en egen hemsida, brandpicstest.se. Det kändes nödvändigt, eftersom jag under hösten har tagit fram spelet i digital form. Den är uppbyggt på samma sätt som det analoga spelet. Den stora fördelen är att deltagarantalet är obegränsat och att man är geografiskt obunden. Jag har tagit fram en demo, gå gärna in och testa!
På Brand Pics Test hittar du en intervju med Karin på Diös, som tillsammans med sina medarbetare var först ut med att göra testet. Karin berättar om fördelarna och hur de sedan ska gå vidare med sitt varumärkesbyggande.

På brandpicstest.se hittar du fler intervjuer. Peter Moberg, organisations- och ledarskapskonsult och Johan Ahlenius  Copwriter och delägare på Hallonlandet Kommunikation samt en video där jag berättar hur det går till.Tiden går fort när man har roligt. Och det stämmer verkligen, har hänt massor med roliga saker som i sin tur har påverkat bl.a. bloggen.Ska försöka råda bot på det fr.o.m. och börjar med en uppdatering av året som har gått.

Under sensommaren/hösten har jag utökat samarbetet med Miki Less, art director och och Charlotte Wortzelius, copywriter har tillkommit. Tillsammans har vi arbetat med några av mina skolkunder, YBC – Young Business Creatives i Nacka, De Geergymnasiet och Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping.

Kommentarer