Det är i gränslandet mellan kommunikation och psykologi som jag hämtar min inspiration till att översätta alla varumärkesteorier till konkreta processer och övningar, för att förenkla för företag, organisationer och skolor att skapa och leverera ett starkt varumärke.

Processer som har växt fram i samarbetet med ledningsgrupper och medarbetar på både svenska och internationella varumärken:

BrandPics Personlighets Test av varumärken

Processen och boxen som hjälper dig att hitta varumärkets rätta jag, består av 50 BrandPics Cards och handboken BrandPics Guide med 7 övningar.
Beställ ”BrandPics” här.

BrandPics Ditt Personliga Varumärke

Som hjälper dig att hitta och tydligt kommunicera ditt personliga varumärke. Består av BrandPics Cards och handboken BrandPics Guide med ett antal övningar. Som ger dig svaren på;

Kommer under hösten 2013. 

BrandPics Transfer 3X3

Är ditt varumärke och dina medarbetare redo för relationsekonomin. Den enda förändringsprocess ni behöver.
Tre steg med tre övningar som hjälper ledningsgruppen med förändringsarbetet och att utveckla varumärket och medarbetarna. För att vara redo att möta konkurrensen i relationsekonomin.

VarumärkesTango Fem steg till ett starkt internt varumärke

Processen och boken VarumärkesTango visar hur du rent praktiskt går tillväga för att förbättra företagets varumärke – hur du, ledningsgruppen och medarbetarna kan arbeta tillsammans. Du får en komprimerad teoretisk bakgrund, handfasta råd och övningar för hur du kan ta fram, förankra och föra ut ert varumärke.

Du undrar kanske över titeln, Varumärkestango? Jag tänkte på uttrycket It takes two to tango. Det krävs nämligen minst två för att skapa ett varumärke. Börja hos dig själv, fortsätt till ledningsgruppen, sprid det bland medarbetarna och ta det sedan till kunderna. Precis som i dansen behöver du följa vissa grundsteg för att lyckas. När de väl sitter kan du börja improvisera och få till ett kraftfullt resultat. De fem stegen är:

  1. Vad har vi på bordet?
  2. Vilket varumärke har vi?
  3. Det ideala varumärket.
  4. Hur ska vi leva varumärket?
  5. Hur förankrar vi varumärket och hur håller vi dialogen levande?

 

Läs mer om VarumärkesTango här.