Om Kaj Runelund

kaj-trummorHälften Philip Kotler och hälften Dr Phil

Kaj Runelund är varumärkesstrateg, föreläsare, seminarieledare och coach med mer än 30 års erfarenhet av varumärken och marknadskommunikation.

I sina uppdrag ser han ofta klassisk marknadsföring ur ett psykologiskt perspektiv. Mötet mellan dessa två synvinklar skapar intressanta och spännande möjligheter för framgångsrik varumärkeskommunikation.

Kaj Runelund är utbildad projektledare från Berghs, marknadsekonom från IHM och han är diplomerad psykosyntesterapeut från Psykosyntesakademin i Stockholm.

Utgångspunkt

Enligt Kaj Runelund finns det två typer av varumärken – Varumärken som är på ”Sant” och Varumärken som är på ”Låtsas”.

Varumärken som är på sant levereras fullt ut av samtliga medarbetare. Arbetet med att få ett sant varumärke utgår från oss själva i motsats till Varumärken som är på låtsats där det finns en diskrepans mellan å ena sidan ledningen och medarbetarna och å andra sidan företaget och kunderna.

Som utgångspunkt tror Kaj på varumärkets inneboende kraft. En kraft som enar ledning, medarbetare och kunder. En kraft som ger svar på vad vi vill och varför vi är här. En kraft som vägleder oss om hur vi vill hantera våra relationer, internt och med omvärlden.

Allt Kaj gör bygger på övertygelsen om att de ledningsgrupper som tar kommandot över sitt varumärke vinner i både tydlighet och lönsamhet. Genom att anamma en gör-det-själv-filosofi och engagera medarbetarna kan man uppnå en gemensam syn på varumärket och dess egenart, vilket i sin tur ger ett starkt intryck på både kunder och omvärld.

Vill du veta mer om Kaj, vad han gjort, för vem och vad han kan bidra med?

Kaj Runelund nås på telefon 070-775 88 77 eller via mejl: kaj.runelund@kajrunelund.se