Kostnadsfri varumärkesworkshop exklusivt för VD och ledningsgrupp den 22/10.

Publicerat den 18 september 2014

Grupp_2_Barbord_so

 

Välkommen den 22/10, kl. 8.30 – 10.00 till en kostnadsfri varumärkesworkshop med KAJ RUNELUND för VD och Ledningsgrupp. OBS: Begränsat antal platser. Senast blev det fullt så vi fick starta en väntelista.

Anmäl dig här! 

 

Workshopen bottnar i att:*

1. Att de mest varumärkesorienterade företagen är nästan dubbelt så lönsamma som de minst varumärkesorienterade.

2. Att de mest framgångsrika företagen arbetar målmedvetet med sin ”corporate character”, alltså varumärkets personlighet.

Det jag kommer visa är: teorier, verktyg och metoder för hur du ökar ditt, ledningsgruppens och medarbetarnas värde, hur du:

– Får igång varumärkesprocessen i ledningsgruppen

– Ger medarbetarna samma syn på varumärket

– Förankrar varumärket internt

– Ökar värdet hos befintliga kunder

– Involvera kunder och leverantörer i varumärkesprocessen

Workshopen är en kombination av konkreta övningar och teorin bakom Brand Pics. Du kommer få ett antal verktyg som du kan använda i olika situationer med ledningsgruppen, medarbetare och kunder.

_DSC0069BRAND PICS PERSONLIGHETSTEST AV VARUMÄRKEN

Består av 50 bildkort i 5 olika färger och en handbok med 7 övningar som hjälper dig att mejsla fram ditt eller företagets varumärkes personlighet på mindre än 10 minuter. Gör samma sak med dina kunder på mindre än 2 timmar.

Sagt om Brand Pics:

”Förstår man bara det här med Brand Pics kan man ta det hur långt som helst. Jag använder Brand Pics i kundarbetet, både på olika ledningsnivåer och på medarbetarnivå. Detta är ett bra verktyg skapa insikt om det grundläggande ”vad Marketing” är och utveckling ”öka förståelsen för det egna varumärket”. Brand Pics fungerar som införsäljningsinstrument i nya kundrelationer och som en utveckling hos befintliga kunder.”
Peter Moberg, verksamhetskonsult hos Kvadrat Management

”Som solokonsult har jag inte 50 – 100 000:- att lägga ner på en varumärkesplattform. Så jag använde Brand Pics för att mejsla ut mitt varumärke. Först gjorde jag övningen själv sedan med några utvalda kunder. Resultatet använde jag i arbetet med min nya profil och i kommunikationen med mina kunder.”
Jesper Gröndahl, ägare av Top Turn Management

”Brand Pics ger en snabb och konkret bild av allt det abstrakta som ryms i ett varumärke. Det blir väldigt tydligt för kunden. Och tydligheten ger också utmaningen för det kreativa teamet. Man kan inte ”konstruera” en varumärkesidentitet under arbetets gång. Facit finns ju på plats redan när arbetet startas.”
Johan Ahlenius, Hallonlandet

kaj

Kaj Runelund
”Min tro är att starka varumärken utvecklas i nära samarbete med ledning och anställda. För att till fullo leverera varumärkeslöfte. När det händer, upplever kunden att varumärket är sant och det ger synliga resultat. I form av stolthet, glädje och lönsamhet.”

Kaj är varumärkesstrateg, författare till boken Varumärkestango och BRAND PICS PERSONLIGHETSTEST AV VARUMÄRKEN, föreläsare, seminarieledare och coach med mer än 30 års erfarenhet av varumärken och marknadskommunikation.

Anmäl dig här! 

Du som är med på workshopen får köpa BRAND PICS PERSONLIGHETSTEST AV VARUMÄRKEN för 2.980:- exkl. moms (ord.pris 3.750:-).

Kommentarer