BrandPics Personlighetstest av varumärken

Köp nuHar ni i ledningsgruppen samma uppfattning om ert varumärke?
Har samtliga avdelningar en gemensam bild av varumärket?
Är varumärket tydligt för de anställda?
Levererar ni varumärkeslöftet fullt ut?
Är varumärket tydligt för kunderna?

BrandPics Personlighetstest av varumärken erbjuder företag att själva genomföra en genomlysning av hur olika målgrupper ser på företagets varumärke.

BrandPics Test innehåller 50 stycken bildkort och en handbok med sju övningar som hjälper deltagarna att hitta kärnan i varumärket.

När deltagarna gör BrandPics Test får man reda på hur de ser på företagets varumärke, hur ser företagets varumärkespersonlighet ut?

Med BrandPics Test hittar ni varumärkets vinnande personlighet. Karaktären är den viktigaste egenskapen hos varumärket för att det ska bli uppmärksammat och uppskattat av människor. Genom att använda BrandPics Test skapar man dessutom ett internt engagemang för varumärket. Vilket är A och O för att det ska kunna bli tydligt även för kunderna.

”Vilken personlighet har varumärket?”
Att förstå vilken karaktär det handlar om, är avgörande för att varumärket ska uppmärksammas och utvecklas positivt i relationen mellan ledning och medarbetare, mellan företag och kunder, mellan alla som verksamheten har kontakt med.

BrandPics Test bygger på övertygelsen att företag som tar kommando över sitt varumärke, vinner i både tydlighet och lönsamhet. Genom att anamma en gör-det-själv-filosofi och även engagera medarbetarna får man en gemensam syn på varumärket och dess personlighet, vilket ger ett starkt intryck på medarbetare, kunder och omvärlden.

Läs mer om hur BrandPics Test fungerar.

BrandPics Test innehåller:

PRISET för hela paketet är 1 495:- exkl moms (6%), inkl frakt.